Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

s-1.jpgs-3.jpg

Jasmine, samička zakrslého králíčka, očkovaná

NAŠLA NOVÝ DOMOV

Tato krásná holčička stříbrného zbarvení byla nalezena v Ostravě-Pustkovci, kde se objevila na zahradě. Jedná se o zdravou a dobře živenou samičku, o kterou se někdo staral. Evidentně nikomu neschází a tak hledá hodného člověka, který jí dá domov. Jasmine je klidná a přátelská holka submisitní povahy. Je kontaktní a ráda si přijde pro pomazlení. V útulku pod číslem 291.

h-1.jpgh-3.jpg

Tobby, sameček zakrslého králíčka, 1,5 roku, očkovaný

NAŠEL NOVÝ DOMOV

Tento králíček byl opuštěn majitelem, který jej dal na hlídání a už si pro něj nikdy nepřišel. Jedná se o dobře socializovaného a přátelského králíčka, který je zvyklý na kontakt s lidmi a na manipulaci. Tobby je klidný, moc hodný a zvyklý na manipulaci. Dokonce nemá problém ani s postrojkem a dá se vodit na vycházky. Tobby je ideálním kamarádem a domácím mazlíkem, který bude své rodině dělat radost. V útulku pod číslem 289. 

po-1.jpg
po-2.jpg
 

Poldíček, sameček korely

NAŠEL NOVÝ DOMOV

Poldíček byl do útulku umístěn poté, co byla jeho majitelka odvezena do nemocnice a nadále se už o něj nebude moci postarat. Na Poldíčkovi je znát, že se mu panička maximálně věnovala a dobře se o něj starala. Jedná se o dobře ochočeného a přátelského kluka. Poldíček je zvídavý, nebojácný a komunikuje s člověkem. Dokáže pískat různé melodie a je to úžasný kamarád, který by rád zase někomu dělal radost. Má svou klec i s příslušenstvím. V útulku pod číslem 346.

kralik-1.jpgkralik-2.jpg

Eliška, samička zakrslého králíčka, nar. 2.2.2021

NAŠLA NOVÝ DOMOV 

Eliška skončila v útulku díky udávané alergii majitelky. Jedná se o velmi drobnou holčičku, která byla chovaná v bytě. Eliška se v útulku moc necítí a zatím je plašší. Potřebuje hodného člověka, který jí dá milující domov a péči, kterou si zaslouží. Eliška má svou klec s vybavením, které si nový majitel může odnést. V útulku pod číslem 161.

01.jpg02.jpg

Bambulka, samička zakrslého králíčka, očkovaná

NAŠLA NOVÝ DOMOV

Bambulka byla do tulku umístěna z důvodu alergie. Jedná se o hodnou a bezproblémovou holčičku, která by ráda našla domov, kde by byla domácím mazlíčkem. V útulku pod číslem 107.

k-1.jpgk-2.jpg

Zakrslý králíček, sameček

NAŠEL NOVÝ DOMOV 

Tento králíček byl nalezen v Moravské Ostravě poblíž Quality hotelu. Jedná se o mladého samečka drobného vzrůstu. Králíček je zvyklýna kontakt s lidmi, je nebojácný a zvídavý. V útulku pod číslem 96.

bunny-1.jpgbunny-2.jpg

Bunny, zakrslý králíček, sameček, 7 měsíců, očkovaný

NAŠEL NOVÝ DOMOV

Bunny byl doposud domácím mazlíkem. Z důvodu alergie byl však umístěn do útulku a hledá nový domov, kde jej budou mít rádi a už zůstane natrvalo. Bunny je kontaktní a přátelský králíček, který by si moc zasloužil péči a lásku, kterou se mu v útulku moc nedostane. V útulku pod číslem 43.

and.jpg

Andulka, sameček

NAŠEL NOVÝ DOMOV

Tento anduláček byl odchycen v Ostravě Porubě na ul. Karla Pokorného. 

Anduláček je šikovný, v dobré kondici. Pokud se neohlásí majitel, budeme pro něj hledat nový domov. V útulku pod číslem 12.

01.jpg03.jpg

Zakrslý králíček, sameček, 6 měsíců

NAŠEL DOMOV 

Tento králíček byl do útulku umístěn majitelem z důvodu alergie. Jedná se o mladého a hodného kluka milé a přátelské povahy. Má vyrovnanou povahu, je zvyklý na manipulaci a je to ideální domácík mazlík do rodiny. V útulku pod číslem 512.

kr-1.jpgkr-2.jpg

Zakrslý králíček, sameček

NAŠEL NOVÝ DOMOV 

Tento krásný králíček byl přijat od odchytové služby. Byl nalezen v Ostravě na sídlišti za deštivého počasí. Králíček byl promočený a později se objevily příznaky nachlazení. Momentálně je králíček v léčení. Jedná se moc hodného a krotkého králíčka, který je zvyklý na manipulaci. Je přátelské povahy a velmi drobného vzrůstu. V útulku pod číslem 449.

k-4.jpgk-3.jpg

Samička zakrslého králíčka, očkovaná

NAŠLA NOVÝ DOMOV 

Tato králičí slečna byla do útulku umístěna majitelem, který jako důvod uvádí narození dítěte. Stala se nechtěným domácím mazlíkem a nyní čeká v útulku na hodného člověka, který ji bude mít rád. Jako většina těchto králíčků, kteří nemají dostatek zájmu od majitele, tato holka není výjimkou, je frustrovaná a hlídá si v kleci své teritorium. Potřebovala by výběh, trpělivý přístup majitele a najít zase smysl života. Útulek jí není schopen nabídnout individuální péči, je nadále zavřená v kleci a čeká na šanci na lepší budoucnost. Králíčka nabízíme i s klecí a vybavením, které majitel zanechal. V útulku pod číslem 456.