Jdi na obsah Jdi na menu
 










Protože počet publikovaných obrázků na těchto stránkách je omezený, budeme uveřejňovat jen poslední umístěná zvířátka.

 

kaja-1.jpg
kaja-2.jpg

Kája, rezavý kocourek, nar. 12.5.2024, odčervený, očkovaný

Tento krásný kocourek byl nalezen v Moravské Ostravě na ul. Hornická, kde se krčil pod autem. Kocourek byl od oleje a byl přijat s ušním svrabem, který byl ošetřen. Jedná se o komunikativního a přítulného kocourka, který je vděčný za každé pohlazení. Kája je hodný a čistotný kocourek. V útulku pod číslem 209.

deny-3.jpg

Deny, bílomourovaný kocourek, nar. 4.4.2024, odčervený

Deny byl nalezen v Háji ve Slezsku. Do útulku byl přijat s poraněním oka-rozsáhlým rohovkovým vředem a s ušním svrabem. Jedná se o přátelského a komunikativního kocourka, který je vděčný za každou pozornost. V útulku pod číslem 199.

01.jpg
02.jpg

Tinka, mourovaná kočička, 2,5 roku, odčervená, očkovaná, kastrovaná

Tinka byla nalezena v Ostravě-Dubině na ul. Norberta Frýda. Do útulku byla přijata ve vysokém stadiu březosti a záhy porodila. Tinka je velmi společenská a komunikativní kočička přítulné povahy. Je čistotná a je vděčná za každé pohlazení. Tinka v útulku odchovala svá koťátka, která jiáž mají svůj domov. Dne 9.7. byla provedena kastrace. V útulku pod číslem 133.

kotata-1.jpg
 

Koťata, mourovaní kocourci, nar. 15.5.2024, odčervení, očkovaní

Tato koťáta byla nalezena ve Zbyslavicích na statku. Jedná se o dva brášky velmi milé a přátelské povahy. Oba kocourci jsou komunikativní, nebojácní a přítulní. V útulku pod čísly 212, 213.

cerny-1.jpg
new.jpg
 

Black, černý kocourek, 5 let, odčervený, kastrovaný

Tento kocourek byl nalezen v obci Pražmo, okr. Frýdek-Místek, kde se přitoulal do chatové oblasti. Black byl přijat slepý, se zánětem horních cest dýchacích a zanedbanou srstí. V době nálezu byl již kastrovaný. Black je velmi přátelský a komunikativní kocourek, který i přes svou slepotu na život nezanevřel. Naopak, svůj život žije naplno a neomezuje se. Black je moc hodný a čistotný kocourek, který je vděčný za každé pohlazení a vlídné slovo a věří ve šťastnou budoucnost. V útulku pod číslem 146.

pab-1.jpg
pab-2.jpg

Pablo, rezavý kocourek, 1 rok, odčervený, očkovaný, kastrovaný

Pablo byl do útulku umístěn z důvodu alergie dítěte. Kocourka měli doma dva měsíce a byl zvyklý v bytě. Pablo je hodný a čistotný kocourek, který se rád mazlí. V útulku je moc smutný a moc rád by našel nový domov, kde ho budou mít rádi. Dne 9.7. byla provedena kastrace. V útulku pod číslem 203.

majk-1.jpg
kot-1.jpg

Majk, rezavý kocourek, nar. 20.4.2024, odčervený

Tento krásný kocourek byl nalezen ve Studénce. Do útulku byl přijat se zánětem horních cest dýchasích a se zánětem očí. Nyní je již zdráv a rád by našel domov. Jedná se o přátelského a komunikativního kocourka, který je nerad sám. Majk je čistotný a rád si hraje. V útulku pod číslem 197.

stary-1.jpg
stary-2.jpg

Eddy, rezavý kocourek, 10 let, odčervený, kastrovaný

Tento nešťastník byl odchycen v Ostravě-Výškovicích na ul. Husarova. Kocourek byl v době nálezu kastrovaný, nicméně ve velmi zanedbaném stavu. Eddy byl přijat s podvýživou, zánětem očí, zánětem horních cest dýchacích a zcela zplstnatělou srstí, která tvoří na těle tvrdou krustu. Eddymu také chybí ocásek, ale nejedná se o čerstvé zranění. Z krevních testů byly zjištěny zvýšené jaterní hodnoty. Eddy byl velmi zesláblý, nepřijímal potravu a jeho stav byl vážný. Po infuzích a medikaci se ale nakonec začal zlepšovat a cítí se mnohem lépe. Dnes už dobře baští, byla mu nasazena veterinární dieta a doplňky na regeneraci jater a zase nabírá sílu. Eddy je velmi přátelský a hodný kocourek, který je vděčný za každé pohlazení. V útulku pod číslem 142.

maminka.jpg
maminka-2.jpg

Eliška, trikolorní kočička, 4 roky odčervená, očkovaná

Koťata, nar. 8.5.2024, odčervená, očkovaná

Eliška byla nalezena v Ostravě-Hrušově na ul. Bažantí, kde zůstala sama u domečku, když se její majitelé odstěhovali. Kočička zůstala na ulici přes zimu a na jaře byla přijata do útulku. Eliška byla v polovině březosti. Dne 8.5. v útulku porodila čtyři krásná koťátka, o která se pečlivě stará. Eliška je velmi milá a kontaktní kočička, která miluje společnost lidí a moc ráda se mazlí. Její koťátka už jsou šikovná a soběstačná. Eliška má tři holčičky a jednoho (bílorezavého) chlapečka. Koťátka již zadáváme (k zadání je poslední želvovinová holčička). V útulku pod číslem 79.

filip-1.jpg
c-2.jpg

Filip, černý kocourek, 2 roky, odčervený, očkovaný, kastrovaný

Tento kocourek byl nalezen na adrese U Haldy 56 v Ostravě-Hrabůvce. Kocourek tam nešťastně mňoukal u domu. Nejspíše někomu utekl z bytu, nebo se ho někdo zbavil. Jedná se o kastrovaného, zdravého kocourka.  Bohužel se k němu nikdo nehlásí a tak Filípek čeká na nový domov. Jedná se o tichého, klidného kocourka přátelské povahy. Filípek je spíše submisivní, citivější kluk, který je rád za pohlazení. Nabízíme do klidné domácnosti bez dětí. V útulku pod číslem 139.