Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 Další kočičky, které budou k adopci, najdete na naší stránce Zvířata v léčení 

 

 

V útulku čeká na adopci spoustu dalších kočiček, které nejsou na stránkách.

Omlouváme se, z časových důvodů nejsou stránky aktualizovány každý den.

megi-1.jpgmegi-2.jpg

Megi, mourovaná kočička, 2 roky, odčervená, očkovaná

Tato kočička byla nalezena v Ostravě-Porubě na ul. Podroužkova. Jedná se o zdravou a dobře živenou kočičku až na zablešení. Megi je hodná a přátelská kočička, která je zvyklá na kontakt s lidmi. V útulku pod číslem 235.

kot-1.jpgkot-2.jpg

Koťata, nar. 20.5.2024, odčervená, očkovaná

Tato koťata jsou nalezenci z Českého Těšína, kde žila potulným životem. Koťata nejsou příliš socializovaná a zatím jsou plachá. I přesto si začínají zvykat na pohlazení a snad jejich nejistota postupně vymizí. V ouškách mají svrab, který byl ošetřen. Jedná se o rezavého a černobílého kocourka a mourovanou kočičku s bílými znaky. V útulku pod čísly 231, 232, 233. 

timy-1.jpg
timy-2.jpg

Timy, černý kocourek, nar. 05/2024, odčervený

Tento kocourek byl nalezen v Ostravě-Porubě na ul. Nálepkova. Do útulku byl přijat s průjmovým onemocněním. Nejspíše se jedná o potomka toulavé kočky. Timy doposud nepřišel do kontaktu s lidmi a první dny byl hodně vyděšený. Postupně si ale zvyká na pohlazení a dělá pokroky. Nyní je již zdráv a rád by našel hodného člověka, který mu dá domov. V útulku pod číslem 210.

bara-1.jpgbara-2.jpg

Bára, černá kočička, nar. 17.5.2024, odčervená, očkovaná

Tato kočička byla nalezena v Ostravě-Hrabůvce na ul. Dr. Martínka. Do útulku byla přijata zablešená a s ušním svrabem, který byl ošetřen. Baruška je velice komunikativní a společenská kočička, která je nerada sama. Je čistotná a je vděčná za pohlazení. V útulku pod číslem 216.

nancy-1.jpgnancy-2.jpg

Nancy, černá kočička, nar. 08/2023, odčervená, očkovaná, kastrovaná

Tato mladá kočička byla nalezena v Ostravě-Mariánských Horách na ul. Marie Pujmanové. Může se jednat o kočku chovanou v bytě. Nancy je v dobrém stavu, bez parazitů, ale má pupeční kýlu. Jedná se o hodnou a přátelskou kočičku, která je ráda za pohlazení. Dne 18.7. byla provedena operace kýly zároveň s kastrací. V útulku pod číslem 215.

new-1.jpgnew-2.jpg

Hugo, bílorezavý kocourek s delší srstí, 3 roky, odčervený, očkovaný, kastrovaný

Tento krásný kocourek byl odchycen v Ostravě-Porubě na ul. Generála Sochora, kde se asi týden schovával pod auty. Hugo je klidný a čistotný kocourek, avšak je velmi opatrný a od lidí si ještě drží odstup. Dne 9.7. byla provedena kastrace. V útulku pod číslem 196.

ko-1.jpgko-2.jpg

Koťata, nar. 22.4.2024, odčervená, očkovaná

Tato koťata byla nalezena v Ostravě Třebovicích na ul. Provozní. Jedná se o plachá koťata, pravděpodobně potomky toulavé kočky. Koťata doposud neměla žádnou zkušenost s lidmi a proto se bojí. Budou potřebovat čas na socializaci. Koťata jsou hravá a zvídavá a používají kočičí toaletu. Jedná se o dvě černobílé kočičky a černého kocourka. V útulku pod čísly 180, 181, 182. ( černobílá kočička č. 180 už má domov)

kotata-1.jpgko.jpg

Koťata, nar. 5.5.2024, odčervená, očkovaná

Tato koťata byla nalezena v obci Tísek u Bílovce. Jedná se o jednoho bílorezavého kocourka a tři kočičky. Koťata zatím nejsou socializovaná a teprve si zvykají na kontakt s lidmi. Jako každé mladé kočičky jsou zvídavé a hravé , jen si musejí zvyknout, že lidská ruka neublíží. Koťata jsou soběstačná a používají kočičí toaletu. V útulku pod čísly 175, 176, 177, 178. Dvě koťata již našla domov. V útulku čeká rezavá kočička se znaky a bílorezavý kocourek pod čísly 176, 178.

re-1.jpg
re-3.jpg
re-2.jpg

Zrzek, rezavý kocourek, 15 let, odčervený, očkovaný, kastrovaný

Tento krásný kocourek byl nalezen v Ostravě-Pustkovci na ul. Pustkovecká, kde se údajně zdržoval delší dobu. Zrzek byl v době nálezu již kastrovaný a v dobrém výživovém stavu. Do útulku byl přijat s nádorem na levé straně krku a se zákalem levého oka. Jedná se o moc hodného a přátelského kocourka, který je vděčný za každé pohlazení. Dne 31.5. bylo provedeno chirurgické odstranění nádoru. Zrzek je už postarší kocourek, pro kterého už je život bez přístřeší riskantní. Upřednostňuje klidný způsob života, odpočinek a rád by našel klidný a spokojený domov, kde bude mít své zázemí a milující náruč. V útulku pod číslem 157.

majky-1.jpgmajky-2.jpg

Majky, mourovaný kocour, 8 let, odčervený, očkovaný, kastrovaný

Tento kocourek byl nalezen v Ostravě Pustkovci na ul. Otakara Jeremiáše. Do útulku byl přijat s kulháním na pravou zadní končetinu. Jednalo se o pohmoždění zápěstních kůstek, které je již doléčeno. Dne 9.5. byla provedena kastrace. Majky je nebojácný, velmi přítulný kocour, který byl zvyklý žít venku. Má rád svobodu a nezávislost a rád by našel domov u domečku se zahrádkou. V útulku pod číslem 115. 

new-1.jpgmatka-micinka-1.jpg

Micinka, mourovaná kočka, odčervená, očkovaná, kastrovaná

Tato maminka byla nalezena v Ostravě v Dolní oblasti Vítkovic, kde se o ni starali zaměstnanci. Micinka v areálu porodila dvě koťátka a byla umístěna do útulku, kde koťátka odchovala. Obě koťata již našla své domovy. Micinka byla zvyklá žít svobodným životem a k lidem byla důvěřivá. Ve stísněném prostředí útulku je ale nejistá a o kontakt s člověkem zatím nestojí. Dne 18.7. byla provedena kastrace. V útulku pod číslem 124.