Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 Další kočičky, které budou k adopci, najdete na naší stránce Zvířata v léčení 

 

 

V útulku čeká na adopci spoustu dalších kočiček, které nejsou na stránkách.

Omlouváme se, z časových důvodů nejsou stránky aktualizovány každý den.

01.jpg02.jpg

Miky, mourovaný kocourek, nar. cca 13.3.2024, odčervený

Tento mrňousek byl nalezen ve Staré Bělé.  I když se jedná o velmi mladé kotě, je to moc šikovný a vyspělý kluk. Miky už baští sám z misky a používá kočičí toaletu. Jedná se o nebojácného, hravého a mazlivého kocourka, který je rád za pohlazení. V útulku pod číslem 93.

tomik-1.jpg
tomik-2.jpg

Tomík, bíloourovaný kocourek, nar. 09/2023, odčervený, očkovaný

ZADANÝ

Tento mladý kocourek byl nalezen na ul. Opavská v Píšti. Do útulku byl přijat s poraněním pravé zadní končetiny, na kterou nedošlapoval. RTG vyšetření prokázalo frakturu hlavice stehenní kosti a dne 8.3. byla provedena operace. Tomík se po operaci dobře zotavuje a už je mnohem veselejší. Jedná se o hodného a zvídavého kocourka, který je rád za pohlazení. V útulku pod číslem 49.

mour-new-.jpg
sony-34.jpg

Sony, mourovaný kocourek, 2 roky, odčervený, očkovaný, kastrovaný

Tento kocourek byl odchycen v Ostravě Porubě na Opavské ulici ve velmi vážném stavu. Nejspíše ho srazilo auto. Do útulku byl přijat s četnými pohmožděninami, krvácel s čumáčku a nebyl schopen se pohybovat. Z RTG vyšetření byla zjištěna fraktura levé přední a pravé zadní končetiny. Dne 19.2. byla provedena operace obou zlomených končetin, kdy se fraktury zafixovaly ploténkami a šrouby. Sony je obrovský bojovník a navzory velmi bolestivým poraněním se dobře zotavuje. Bohužel přišly komplikace s operovanou přední nožkou a dne 5.3. musela být provedena amputace. Kocourek tedy pro záchranu života přišel o jednu přední nožku, ale opět se s tím dokázal vyrovnat. Sony je plachý, bázlivý kocourek, který má za sebou nehezké okamžiky, ale postupem času dělá pokroky, už hezky komunikuje a ukázal se jako skvělý kočičí kamarád. Má moc rád ostatní kočky. Nejraději by našel domov u domečku se zahrádkou s kočičím kamarádem, nebo kamarádkou. Dne 9.4. byla provedena kastrace. V útulku pod číslem 34.

bela-1.jpgbela-2.jpg

Běla, mourovaná kočička, 2 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná

Tato kočička byla nalezena v Bělském Lese poblíž Dakoty na ul. Plzeňská, kde nehybně ležela přikrčená na chodníku. Kočička byla vyšetřena a nebylo zjištěno žádné poranění. Běla byla natolik vyděšená, že zůstala strnulá a nechala se chytit. Její obrovský strach může poukazovat na to, že byla chovaná v bytě a nějakým způsobem se ocitla venku. Ovšem kočička je i v útulku stále vystrašená a nestojí o kontakt. Její strach jí stále ovládá, i když už začíná dělat pokroky a pomalu se otrkává. Dne 15.4. byla provedena kastrace. V útulku pod číslem 50.