Jdi na obsah Jdi na menu
 


Šanty-Rozárka

13. 1. 2009

Dobrý den,

 jak jsem slíbila, posílám pár foteček Rozárky (v útulku Šanty), která je u nás dnes, tj. 12.1.2009, právě jeden celý týden.
Myslím, že prospívá zdárně, je spokojená, jídlo pořádá s radostí, pěkně chodí na kočičí záchodek, je to mazlíček (při hlazení tak laškovně mhouří očička, je to moc milé) a jediné co moc nemusí, je čištění oušek, ale i zde projevuje zdravou dávku trpělivosti. Domorodec Matýsek po prvotním překvapení, co že se to v jeho teritoriu objevilo, převzal už během tohoto prvního týdne roli vychovatele, předvádí, co se dá dělat s kouskem masa než se sežere, čistí jazýčkem Rozárce srst na hlavičce a také ji průběžně pěkně práší kožíšek, což malá nenese zrovna libě. Ovšem myslím si, že po týdnu společného soužití se dopracovali k pěkné symbióze.

Obrazek


Všem milovníkům kočiček, kteří uvažují zda jednu nebo dvě kočičky můžu říci asi to co všichni ostatní, co do toho šli: Mít v domácnosti dvě kočičky (možná i více) je úžasné, rozdíl v péči o jednu nebo dvě je zcela zanedbatelný, je to lepší než televize a i po tak krátké době jednoho týdne vím, že malá Rozárka zpestřila a obohatila život jak domorodci (nalezenci) Matýskovi, tak i nám dvounohým.
Jsem šťastná, že syn na stránkách útulku při vytipování kočičky měl šťastnou ruku právě na ni a že jsme ji mohli poskytnout domov právě my.
Děkuji útulku za to, že se o Rozárku celé dlouhé čtyři měsíce pečlivě staral, operacemi jí pomohl k pohybu bez bolesti a omezení a tím jí dal možnost užít si kvalitní kočičí život a že jsme měli možnost nyní už našeho benjamínka adoptovat.
Krásné dny v útulku a co nejvíce umístěných zvířátek přejí Rozárka, Matýsek, Kája, Katka.

první sekundy...

Obrazek

v tom jsme za jedno...

Obrazek

po týdnu...

Obrazek