Jdi na obsah Jdi na menu
 


Aida

18. 5. 2016

19.5. to bude měsíc, co jsme od Vás z útulku adoptovali kočičku jménem Aida. Aidinka je přítulná, hravá, zvídavá a komunikativní kočička. S přítelkyní jsme se obávali, jak zareaguje na změnu prostředí, a také, jak si zvykne na to, že svůj další život (doufáme, že dlouhý a spokojený) bude muset prožít na padesáti metrech čtverečních. Obavy z toho, že by se náš byt stal pro kočičku vězením, se naštěstí nenaplnily.

02.jpg

V nadaci nás upozornili, že kočička může první dny zalézt někam do kouta, schovávat se, být nervózní a mňaučet. Aidy se ale nebála, nemňoukala, ihned po otevření dvířek vyhupsla z přenosky, a během pár minut se adaptovala. Hned si také nové prostředí očichala, osahala, a svůj revír si pořádně "prošmejdila". Náš domov se stal domovem i pro Aidu.

06.jpg

Prozkoumala celý byt, a nejvíce se jí zalíbilo na gauči, kde si okamžitě pronajala své místečko, vedle páníčka. Přítelkyně říká, že nyní má doma "gaučáky" dva    Nyní, po měsíci bezproblémového soužití, můžeme říci, že je to skvělá kočička. Ráda si hraje, mazlí se, je nesmírně "upovídaná" a neustále vyžaduje pozornost. Kam se pohneme, tam je i ona, ale nám to vůbec nevadí. Nejhodnější je ale, když spí   ))   ... a jako správná kočička spí ráda, spí hodně, a spí dlouho. A to kdekoli, ... na koberci na zemi, na židli, na gauči, v pelíšku, u nás v posteli (což dokumentují naše přiložené fotečky).

01.jpg

Jako odrostlé kotě (9 měsíců) ještě není vhodná ke kastraci, ale s panem doktorem jsme již domluveni, že v létě, na konci prázdnin, ji necháme vykastrovat. Doufáme, že operaci zvládne v pohodě, a že bude po zákroku v pořádku, a prožije šťastný kočičí život, plný lásky svých páníčků, v novém domově, s vždy plnou miskou, plným bříškem, a v teple svého pelíšku.

05.jpg

Děkujeme Vaší nadaci, že máme takovouhle nádhernou čičinku, i všemu personálu, že ochotně a vzorně pečujete o opuštěné, nemocné či zatoulané kočičky. A nejenom o ně, ale i o pejsky a další různá zvířátka. Přejeme mnoho úspěchů v práci, a pokud možno co nejméně čtyřnohých pacientů a klientů.

03.jpg

Z nového domova zdraví Aida a její páníci Jirka s Luckou.