Jdi na obsah Jdi na menu
 










Protože počet publikovaných obrázků na těchto stránkách je omezený, budeme uveřejňovat jen poslední umístěná zvířátka.

 

so-1.jpg
so-2.jpg

Sofie, bílá kočička s černými znaky, 2 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná

Sofinka byla zvyklá žít v bytě. Bohužel se její majitelka díky zdravotním potížím nemohla o Sofi dále starat a tak byla umístěna do útulku, kde čeká na nový domov. Jedná se o hodnou a čistotnou kočičku, která by ráda dělala společnost hodnému člověku, který ji bude mít rád. Nabízíme do bytu. V útulku pod číslem 116.

tomik-1.jpg
tomik-2.jpg

Tomík, bíloourovaný kocourek, nar. 09/2023, odčervený, očkovaný

Tento mladý kocourek byl nalezen na ul. Opavská v Píšti. Do útulku byl přijat s poraněním pravé zadní končetiny, na kterou nedošlapoval. RTG vyšetření prokázalo frakturu hlavice stehenní kosti a dne 8.3. byla provedena operace. Tomík se po operaci dobře zotavuje a už je mnohem veselejší. Jedná se o hodného a zvídavého kocourka, který je rád za pohlazení. V útulku pod číslem 49.

s-1.jpg
 

Stříbrný kocourek, cca 10 měsíců

Tento mladý kocourek byl nalezen 1.5. v Ostravě-Zábřehu na náměstí SNP.  Přes noc byl u nálezkyně doma a dne 2.5. byl přijat do útulku. Jedná se o zdravého a šikovného kocourka, o kterého se někdo staral. V útulku pod číslem 109. Kocourek byl vrácen majiteli.

monty-1.jpg
monty-2.jpg

Monty, černobílý kocourek, 8 let, odčervený, kastrovaný

Tento kocourek byl nalezen v Ostravě mezi ulicemi Místecká a Rudná. Do útulku byl přijat s poraněním pravé zadní končetiny. Monty je přátelský a hodný kocourek vyrovnané povahy. Venku musel být nějakou dobu, dle stavu jeho srsti, která je špinavá a od oleje. Nejspíše se schovával pod auty. V době nálezu byl již kocourek kastrovaný. Monty je zvyklý na kontakt s lidmi a je vděčný za pohlazení. Dne 11.4. byla provedena operace, při které byla zlomenina zafixovaná železnými ploténkami a šrouby. V útulku pod číslem 76.

01.jpg
02.jpg

Miky, mourovaný kocourek, nar. cca 13.3.2024, odčervený

Tento mrňousek byl nalezen ve Staré Bělé.  I když se jedná o velmi mladé kotě, je to moc šikovný a vyspělý kluk. Miky už baští sám z misky a používá kočičí toaletu. Jedná se o nebojácného, hravého a mazlivého kocourka, který je rád za pohlazení. V útulku pod číslem 93.

cb-new.jpg
denis-2.jpg

Denis, černobílý kocourek, 2 roky, odčervený, kastrovaný

Tento kocourek byl nalezen v Horní Datyni na ul. Na Rozmezí, kde se měl údajně zdržovat již delší dobu. V době nálezu byl kocourek kastrovaný. Do útulku byl přijat s pokročilým zánětem horních cest dýchacích, ušním svrabem a zánětem uší. Denis je zvyklý na kontakt s lidmi, je hodný a moc rád se mazlí. V útulku pod číslem 4.

bm.jpg
 
coudy-3.jpg

Coudy, bílý kocourek se znaky, 6 let, odčervený, očkovaný, kastrovaný

Tento kocourek byl odchycen v Moravské Ostravě na ul. Frýdlantská. Na krku měl v době nálezu černý obojek bez označení. Coudy byl do útulku přijat s poraněním levé zadní končetiny a se zánětem hodních cest dýchacích. Z krevních testů byly zjištěny vyšší ledvinové hodnoty. RTG prokázalo vážnou, mnohočetnou frakturu levé zadní končetiny. Coudy se nejprve musel stabilizovat, přeléčit rýmu a nasadila se striktní ledvinová dieta. Kocourek se zlepšil na tolik, že jeho krevní testy jsou již téměř v normálu. Dne 14.12. byla provedena operace, při které se zlomenina fixovala šrouby. Zároveň byla provedena i kastrace. Jedná se o hodného a přátelského kocourka, který se rád mazlí.  Coudy je nebojácný, zvídavý kluk vyrovnané povahy. V útulku pod číslem 467.

merry-1.jpg
merry-2.jpg

Merry, černá kočička, 3 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná

Tato kočička byla do útulku umístěna ze zdravotních důvodů majitelky, která už se o ni nemohla starat. Merry je hodná a čistotná kočička, která se v útulku teprve rozkoukává. Je zvyklá na psy a je vhodná do bytu i na zahrádku. V útulku pod číslem 75.

bibi-1.jpg
bibi-2.jpg

Bibi, rezavá kočička, nar. 09/2023, odčervená, očkovaná

Bibinka byla nalezena ve Frenštátu pod Radhoštěm. Do útulku byla přijata v dosti špatném stavu po traumatu s poraněním břicha, kde měla otevřenou ránu. Bibi byla podchlazená, dehydrovaná a vyhublá a už jí nezbývalo moc sil. Naštěstí ale dobře reagovala na léčbu a postupně se uzdravuje. Bibi má v ouškách svrab a má pupeční kýlu, která se po stabilizaci a zahojení rány bude operovat. Jedná se o přátelskou a velmi přítulnou holčičku, která je vděčná za pohlazení. V útulku pod číslem 46.

bobo-2.jpg
bobo-1.jpg

Bobo, bílomourovaný kocourek, 2 roky, odčervený, očkovaný

Bobo byl nalezen v Ostravě-Porubě na ul. Marie Majerové. Jedná se o zdravého kocourka v dobré kondici, který byl pravděpodobně chovaný v bytě. Bobo se ze začátku hodně bál a byl vyděšený, ale dnes už má mnohem více sebevědomí a moc rád se mazlí. Bobo je čistotný kocourek citlivější povahy. Vhodný do bytu. V útulku pod číslem 57.