Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

 

 Další kočičky, které budou k adopci, najdete na naší stránce Zvířata v léčení 

 

 

V útulku čeká na adopci spoustu dalších kočiček, které nejsou na stránkách.

Omlouváme se, z časových důvodů nejsou stránky aktualizovány každý den.

jonas-1.jpgjonas-2.jpg

Jonáš, bíločerný kocour, 2 roky, odčervený, očkovaný

ZADANÝ

Tento kocourek byl do útulku převzat od PČR poté, co byl vysvobozen z opuštěného bytu. Majitel se vystěhoval a kocourka opustil. Jonáš je moc hodný a přítulný kocourek kamarádské povahy. Je čistotný a vděčný za pohlazení. Nabízíme do bytu. V útulku pod číslem 102.

m-1.jpgseda-2.jpg

Šeri, kouřová kočka, 4 roky, odčervená

Tato kočička byla nalezena v Ostravě-Přívoze poblíž benzínové pumpy na ul. Podkovářská.  Jedná se o hodnou a přítulnou kočičku, nejspíše chovanou v bytě. Šeri je klidné povahy, je čistotná a má ráda pohlazení. Pokud se nenajde její majitel, bude nabízena k adopci. V útulku pod číslem 101. 

mour-new-.jpg
sony-34.jpg

Sony, mourovaný kocourek, 2 roky, odčervený, očkovaný, kastrovaný

Tento kocourek byl odchycen v Ostravě Porubě na Opavské ulici ve velmi vážném stavu. Nejspíše ho srazilo auto. Do útulku byl přijat s četnými pohmožděninami, krvácel s čumáčku a nebyl schopen se pohybovat. Z RTG vyšetření byla zjištěna fraktura levé přední a pravé zadní končetiny. Dne 19.2. byla provedena operace obou zlomených končetin, kdy se fraktury zafixovaly ploténkami a šrouby. Sony je obrovský bojovník a navzory velmi bolestivým poraněním se dobře zotavuje. Bohužel přišly komplikace s operovanou přední nožkou a dne 5.3. musela být provedena amputace. Kocourek tedy pro záchranu života přišel o jednu přední nožku, ale opět se s tím dokázal vyrovnat. Sony je plachý, bázlivý kocourek, který má za sebou nehezké okamžiky, ale postupem času dělá pokroky, už hezky komunikuje a ukázal se jako skvělý kočičí kamarád. Má moc rád ostatní kočky. Nejraději by našel domov u domečku se zahrádkou s kočičím kamarádem, nebo kamarádkou. Dne 9.4. byla provedena kastrace. V útulku pod číslem 34.

bela-1.jpgbela-1.jpg

Běla, mourovaná kočička, 2 roky, odčervená, očkovaná, kastrovaná

Tato kočička byla nalezena v Bělském Lese poblíž Dakoty na ul. Plzeňská, kde nehybně ležela přikrčená na chodníku. Kočička byla vyšetřena a nebylo zjištěno žádné poranění. Běla byla natolik vyděšená, že zůstala strnulá a nechala se chytit. Její obrovský strach může poukazovat na to, že byla chovaná v bytě a nějakým způsobem se ocitla venku. Běla se ale nakonec se svým strachem poprala a nyní je z ní velmi zvídavá a přítulná kočička, která se ráda mazlí. Nabízíme do bytu. Dne 15.4. byla provedena kastrace. V útulku pod číslem 50.