Jdi na obsah Jdi na menu
 


Napsali nám noví majitelé

Příspěvky

Fido

12. 2. 2007

Jistě si všichni vzpomínáte na našeho pacienta-Fida. Tento kocourek se do útulku dostal ve velmi zbědovaném stavu, s polámanou pánví a kyčelním kloubem a pohmožděným ocáskem. Fido se podrobil několika operacím a amputaci ocásku. Byl velmi statečný, bojoval a nakonec se plně uzdravil. Sice v útulku strávil nějakou dobu, ovšem nakonec našel nový domov, kde se má skvěle...
 

Áda a Pantera

17. 1. 2007

Černá Pantera byla v útulku jako malé kotě, dokud se na ni neusmálo štěstí a vzala si ji paní Kolářová. Byla to velmi malá kočička, ne věkem, ale vzrůstem. Svým vzhledem vůbec neodpovídala věku, je to „věčné kotě“..Panterka žije v bytečku a nedávno jí panička přivedla druhou kamarádku-Ádu. Ádička přišla do útulku jako velmi malé kotě spolu se svou maminkou, která byla velmi plachá a divoká. V útulku strávila dlouhé 4 měsíce, byla velice bázlivá, prskala, syčela a tím ztrácela a šance na nový domov. Později však zmoudřela, zvykla si a dokonce se i mazlila, ovšem cizích lidí se bála. Nakonec však přišla do útulku paní Kolářová, která si Ádičku oblíbila a uvažovala o tom, že by se jí ujala. Dopadlo to tak, že i přes Ádino vyhrožování syčením, si ji paní Kolářová odnesla domů, kde se postupem času z Ády stává domácí mazlíček, se vším, co k tomu patří. Posuďte sami... 

 

Natali

2. 1. 2007

 

Bobinka-Betynka

20. 12. 2006

 

Lysa

29. 11. 2006

 

Jonášek

25. 10. 2006

 

Dajča

3. 10. 2006

Dajča - asi roční kočičku jsme do útulku přijali s "ucvaknutou" zadní nožkou, nejspíše chycena do pasti. Packa visela na vlásku a byla amputována. Dajča se velmi rychle v útulku zotavila a na svůj hendikep si zvykla. Stala se z ní vděčná a mazlivá kočička a my jsme byli velice rádi, že se v útulku nezdržela moc dlouho a brzy si jí vzala jedna hodná paní, která chtěla pomoci hendikepované kočičce a dát jí domov. Z Dajči se stal domácí mazlíček celé rodiny.
 

Dick

3. 10. 2006

Dick - tento krásný kříženec se narodil přímo v útulku fenečce Peggy, která byla nalezena březí. Dick tedy vyrůstal v útulku, avšak strávil jen nezbytnou dobu, než jsme štěňátka od maminky odstavili a Peggy přestala kojit. Brzy potom Dick našel nový domov ve velmi laskavé rodině, kde ho mají velice rádi, poskytují mu to nejlepší, co pejsek potřebuje. Stále dostáváme od majitelky Dicka zprávy, jak se pejskovi daří a jak roste. Nyní je z Dicka pořádný kousek psa, podívejte se na něj!
 

Matěj

3. 10. 2006

Matěj - mourovatý kocourek
 

Kiky

3. 10. 2006

Kiki - kočička, se narodila přímo v útulku a vyrůstala spolu se třemi sourozenci. Kikinka měla vývojovou vadu oka a to bylo později vyoperováno. Kikinka strávila v útulku necelé 3 měsíce, všichni sourozenci našli brzy nový domov a Kikinka stále čekala na toho svého človíčka, kterému by se zalíbila i s jedním očíčkem. Tak se také stalo a nyní se již těší z nového domova. Přečtěte si celý příspěvek.
 

« předchozí

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8